RT praktijk Baarn

Ieder kind kan leren!

Reacties van ouders en hun kinderen

Ik vond het super fijn om bij Annemarie te werken. Als ik iets niet snapte, legde ze het op een andere manier uit, net zo lang tot ik het begreep. Als ik het dan langzaam door begon te krijgen ging het goed. Aan het einde deden we nog even een spelletje om te ontspannen. Ondanks het harde weken had ik er veel lol in en in de resultaten zie ik dat ik vooruit ben gegaan. Door haar hulp heb ik een 9,6 gekregen voor mijn spellingdictee en dat was niet gelukt zonder haar. Dank je wel Annemarie!

Julie Nijsen (11 jaar)


Veel dank Annemarie! Je hebt samen met onze dochter, vanuit respect en vanuit het vertrekpunt van het kind, de puntjes op de "i" hebt gezet. We zijn blij met de vooruitgang voor wat betreft begrijpend lezen!
                                                                                                                   Melanieke Hordijk


Na een eindeloze zoektocht met twee dyslectische kinderen kwam ik bij Annemarie Laseur terecht. Eerst met mijn oudste zoon voor de CITO training in groep 8. Annemarie deed hem goed, hij werd zelfverzekerd en begreep de dingen beter. Hij ging er vrolijk heen en kwam hetzelfde terug. Hij heeft zijn CITO boven verwachting goed gemaakt, maar het belangrijkste was dat hij weer in zichzelf geloofde! Na deze ervaring is mijn jongste dochter ook bij Annemarie terecht gekomen. Voor rekenen en later ook voor taal waarmee ze vast liep. Ook haar heeft Annemarie ondersteund op een professionele manier. Door te overleggen met de juffen en te kijken wat onze dochter echt nodig had. Ze kijkt niet alleen naar het leren, maar ook wie ze is als mens. Daardoor is haar zelfvertrouwen is zo gegroeid! Ik kan alleen maar dankbaar zijn dat Annemarie op ons pad is gekomen. 

Karen Campagne


Een prettige samenwerking en bijzonder veel progressie in een zeer korte tijd. Onze zoon Sal (groep 8) ging met veel plezier naar Annemarie.
Moeder Sal

Anna is een creatief en enthousiast kind, zij denkt in beelden. Door de training 'Ik Leer Anders' heeft zij geleerd haar talent in te zetten bij het leren. Lezen en leren gaat haar nu makkelijk en met veel meer plezier af.
Moeder van Anna

Onze zoon heeft ernstige dyslexie. Dit heeft niet alleen effect op zijn lezen en speling, maar ook op de manier waarop hij over zichzelf denkt. Door de begeleiding van Annemarie is onze zoon niet alleen veel beter gaan lezen en schrijven, maar heeft hij ook een positiever zelfbeeld ontwikkeld, heeft hij meer zin in school en in het leven. Wij zijn Annemarie daar oneindig dankbaar voor.

Stella de Jager en Raymond Hendriks


Annemarie ziet onze zoon Matthijs voor wie hij is. Ze had oog voor zijn manier van denken, zijn strategie├źn en kreeg hem weer in beweging en aan het leren waar hij vreselijk vastgelopen was. Hij voelde zich gezien en serieus genomen. Heel erg fijn!
D. van den Berg

Annemarie, we zijn erg blij met de CITO training die je onze zoon geeft! Hij komt vrolijk bij je vandaan en vindt het leuk in een groepje en........ je doet het anders dan de juf op school. Door jouw manier van uitleggen snapt hij het nu wel. Bedankt daarvoor!!!
Moeder van Arian, groep 8